Gratis kennismakingsgesprek

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw vraagstuk/zaak voor in een gratis kennismakingsgesprek met een van onze advocaten. Dit eerste gesprek van een half uur is kosteloos.

Uurtarief advocaat

Bij het intakegesprek worden afspraken gemaakt over het te hanteren uurtarief. Desgewenst kan een inschatting worden gemaakt van de te maken kosten van de juridische bijstand.

Vaste prijsafspraak advocaat

Een vaste prijsafspraak (fixed-fee) behoort veelal ook tot de mogelijkheden. Dit is echter afhankelijk van de aard en het belang van de zaak. Neem voor vragen over onze aanpak en tarieven contact met ons op.

Rechtsbijstandverzekering

Cliënten met een rechtsbijstandsverzekering hebben recht op een vrije advocaatkeuze. Zo hoeft u geen genoegen te nemen met een jurist van de rechtsbijstandsverzekeraar. Het recht op vrije advocaatkeuze is doorslaggevend. Het Europese Hof heeft dat beslist bij het arrest van 7 november 2013. De link naar deze uitspraak treft u hier aan.

Gesubsidieerde Rechtsbijstand

On- en minvermogende rechtzoekenden kunnen aanspraak maken op gesubsidieerde rechtsbijstand. Wij maken per zaak een afweging of wij al dan niet een zaak aannemen op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. Meer informatie over het onderwerp gesubsidieerde rechtsbijstand treft u aan op www.rvr.org.