Over ons

slider2

Over Buntsma Advocaten

Buntsma Advocaten is gevestigd aan de Delpratsingel 25 te Breda. De dienstverlening van ons advocatenkantoor in Breda is gericht op ondernemers en particulieren en wordt verricht door ervaren advocaten, die ieder specialist zijn binnen hun vakgebied. Bekijk onze rechtsgebieden of neem contact op.

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Samenwerkingsverband

Buntsma Advocaten is een samenwerkingsverband van Advocatenkantoor mr. M.A. Buntsma B.V. (KvK 7614215), mr. O. Lenselink (Lenselink Advocatuur KvK 76564495) en mr. L.A.P. van Haperen (Van Haperen Advocatuur en Mediation KvK 76564320), die ieder afzonderlijk voor eigen rekening en risico de advocatenpraktijk uitoefenen. Mr. L.A.P. van Haperen kan geen derdengelden ontvangen, omdat zij geen stichting derdengelden ter beschikking heeft.